Prof. Bach. i Fysioterapi, Hestefysioterapeut Rikke Riis Tlf: 6177 4769 Hverdage ml. 8-16 rikke@equifysio.dk

 


 

Fysioterapi - rytter


Dysfunktioner, medfødte lidelser eller smerter i bevægeapparatet under ridning forårsager ofte at rytter indvirker asymmetrisk og uhensigtsmæssigt på hesten.

Nedsat balance og motorisk kontrol i sadlen kan medføre at rytter sidder skævt, trækker sadel til den ene side, har svært ved at sidde stille i sadlen og at harmonien forsvinder mellem hest & rytter.

På baggrund af en fysioterapeutisk analyse & vurdering af det ridetekniske, efterfulgt af en grundig undersøgelse & behandling af rytter – vil der lægges et fælles mål og en plan for behandlings- og træningsforløbet.

Specifik træning fremmer opstilling, sædets funktion og især indvirkning på hesten, så equipagen forbedrer helheden – uanset niveau og disciplin.


Jeg har flere års erfaring indenfor behandling af smerter, sports- og arbejdsrelaterede skader så alle er velkommen – man behøver ikke at være rytter. Behandlingerne foregår på min adresse.

For at optimere resultatet inddrages patienten aktivt med specifik træning såsom styrkende, stabiliserende eller mobiliserende øvelser.

 

 

 

 

Prof. Bach. i Fysioterapi
Hestefysioterapeut Rikke Riis

Nordrevej 45

8471 Sabro

Tlf: 6177 4769 (hverdage ml. 8-16)

rikke@equifysio.dk

CVR: 32573517